Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Szállítási feltételek

Szállítás

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását. A küldemények kézbesítését a SPRINTER Futárszolgálat munkatársai végzik. A termékek várható kiszállítás 3-10 munkanapon belül megtörténik. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailre reagálva
 
Szállítási módok:
 
Kiszállítás a SPRINTER munkatársai segítéségvel
Személyes átvétel Magyarország több, mint 800 PickPackPont-ján
Telefonszám: +36-1-881-2615
 
Kiszállítási idő:
A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A feladást követően e-mailben értesítjük Önt a feladás tényéről. Ezt követően a futárszolgálat e-mailben, valamint SMS-ben is értesíti a várható kézbesítés idejéről. A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyfeleket.

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.
 
Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással.
 
A feltüntetett szállítási díjak az ÁFA-t már tartalmazzák (Bruttó díjak).

Áruátvétel Pick Pack Pont-on:

25.000 Ft értéktől a PPP átvétel INGYENES,

24.999 Ft-ig a PPP átvétel díja 1.390 Ft.

A díjszabás csomagonként értendő, melynek maximális súlya 20 kg. Ezt meghaladó súly esetén, súly és végösszeg alapján kerül kiszámításra a csomagdíj.

Áruátvétel Partnerboltunkban (1095 Budapest Soroksári út 20/A [Hétfő-Péntek 10:00-18:00]):

25.000 Ft értéktől az átvétel INGYENES,

24.999 Ft-ig az átvétel díja 850 Ft helyett akciós jelleggel 500 Ft

Áruátvételre csak online rendelés előzetes leadása és az átvételi értesítő email megküldése után van lehetőség. Előrendelés nélkül, a helyszínen, kizárólag a partnerboltunk árain lehet vásárolni, melyek a helyszínen feltüntetésre kerülnek!
 
Futárszolgálattal történő kiszállítás díjai:
 
29.000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,
 
28.999 Ft értékig a szállítás díja 1.390 Ft
 
Amennyiben megrendelését utánvéttel kéri, úgy az utánvétbeszedés díja növeli a szállítási költséget, mely +300 Ft.

A csomagok minden esetben egyedi elbírálás alá esnek, a Diszkontital.hu webáruház fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan elbírálja, hogy a rendelés küldeményként feladható-e!

A szállítási díjak kalkulálása esetén a rendelés végösszegébe az esetleges göngyölegek díja nem számít bele, így a kiszállítás díját a rendelés göngyölegek nélküli értéke alapján lesz kiszámítva.

Cégünk csak Magyarország területén vállal kiszállítást. Külföldre szállításra nincs mód!

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Csomagátvétel PickPakcPont-on

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át, úgy az átvevő adatait az átvételkor rögzítik.

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni.

A mai naptól ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.

 
Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító
Loading...