Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Diverzum X iDrinks.hu

Kedves Diákok!

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy a Diverzummal együtt működve most már az iDrinks.hu-n is igénybe tudjátok venni diák kedvezményeteket prémium ital kínálatunkra. Fontosnak érezzük, hogy nyissunk a fiatalabb generáció felé és támogassunk Titeket a kulturált és minőségi italfogyasztásban. Társadalmi felelősségünk tudatában csapatunk célja, hogy edukáljunk Titeket az italok hatalmas és izgalmas világáról és ezáltal minőségi döntést tudjatok hozni vásárlásaitok során. A kulturált és igényes ital fogyasztás a minőségi élet része, ha még nem tettétek, kezdjetek el nyitni a prémium italok felé, hiszen most már anélkül tudjátok ezt meg tenni, hogy a pénztárcátok bánná. Higgyétek el, a minőségi italok minőségi bulit jelentenek! Emeljük poharunkat a Z Generációra, a rengeteg tanulás és munka mellett ne felejtsetek el szórakozni, élvezzétek az életet miközben minőségi italokat kortyolgattok. Sose érjétek be kevesebbel, adjátok meg a módját és egy valamit jegyezzetek meg: iDrinks, mert nem mindegy mit iszol!

Csak az oldalon való REGISZTRÁCIÓ után tudjátok igénybe venni a diákkedvezményeteket!

Ebben a listában felsorolt prémium italokra tudjátok aktiválni a Diverzumtól kapott 10%-os kuponkódot, a termék kosárhoz adása után a pénztár oldalon!

Konkrét terméket keresel és nem tudod benne van e az akciós kínálatban? Keress rá az alábbi itt!

Rendezés: