Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Whisky, Whiskey

Rendezés:

A whisky árak minimálisak, különösen az érték fényében. Ha végig nézi a kínálatunkban szereplő alternatívákat, akkor láthatja, hogy a prémium minőség nem elvárás a jellemvonások szintjén, hanem alap, amire a többi pozitívum épül. A skótok gabonapárlata talán az egyik leghíresebb variáció ezen a területen. A gabonából, élesztőből és vízből készülő nedű hatalmas rajongótáborral rendelkezik, a világ minden egyes részén. Az érlelés folyamatát meghatározza egyrészt a tölgyfahordó, másrészt az időtartam. Három esztendő a kiindulás. Vagyis amikor a kedvenc skót italát kortyolgatja: jéggel vagy anélkül, akkor olyan zamatokat érezhet, melyek az évek sodrásában váltak eggyé. A japánok ugyan csak a XIX. században ismerkedtek meg a whiskyvel, de hamar ráléptek az előállítás útjára.

A szigetország népére alázat, szorgalom jellemző és mérhetetlenül nagy kitartás. Ezt a fajta lelkesítő hozzáállást vitték bele az aranybarna kincs gyártásába is. A japán whiskey alapítói nem voltak restek és egészen Glasgowig mentek a tudásért. Végig látogatták a neves szeszfőzdéket és nem tettek mást csak jegyzeteltek, tanultak. Mára már a tradíciókon kívül helyet kapnak az újító, innovatív gondolatok, tehát például az érlelés nem minden esetben tölgyfahordóval történik. A merész próbálkozások nem egyszer ízletes végeredménnyel zárulnak. Nálunk baráti whisky árak várják! A különleges ital méltó kísérője lehet bármilyen alkalomnak, fontos eseménynek, de ajándéknak is tökéletes. A készletünkben felfedezhető, széles spektrumon mozgó termékpaletta tagjai pénztárcabarát árakkal támogatják koccintós tervei megvalósításában.