Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

Pálinka

Rendezés:

Legyen szó baráti összejövetelről, családi találkozóról vagy egy munkahelyi csapatépítő tréningről, az ízletes italok nem hiányozhatnak az asztalról. A repertoár csak abban az esetben lesz teljes, ha egy kiváló minőségű pálinka is helyet kap a tálalón. A kínálatban szereplő italok rendkívül változatos képet mutatnak, ami hozzájárul ahhoz, hogy rátaláljon azokra az ínycsiklandó nedűkre, amikről úgy véli, hogy kielégítik az egy tető alá gyűlt társaság igényeit. A választék szinte vég nélkül bővelkedik a népszerű italgyártók által készített változatokban, Többek között az Agárdi, a Panyolai és más prémium minősítéssel ellátott pálinka is megtalálható a webáruházban.

Ami az egyes palackok ízvilágát illeti, azokra sem lehet panasz, hiszen a közkedvelt cigánymeggy, szilva és barack ízesítésű fajták mellett az olyan italkülönlegességek is megtalálhatók a repertoárban, mint, amilyen például az ananász, a szeder, feketeribizli vagy az eper pálinka. Ezek a remek italok tökéletesen alkalmasak arra, hogy kellemes hangulatot teremtsenek egy rendezvény, egy összejövetel vagy egy különleges fontossággal bíró dátum megünneplése során. A hazai pálinkafogyasztásnak hosszú évtizedekre visszanyúló története van, hiszen már a 15. században is előszeretettel fogyasztották a különböző gyümölcspárlatokat. Nem túlzás azt állítani, hogy a minőségi alapanyagokból álló pálinka a magyar kultúra részévé és a gasztronómia egyik legfőbb értékévé vált, amit az is bizonyít, hogy a magyar pálinka eredetvédett hungarikumként van számon tartva.