Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Tequila

Az Önnek legmegfelelőbb italok megtalálásához kérem használja az alábbi szűrőt!
Gyártó:
Ár:
Gyümölcs:
Méret:
Nézet:
Rendezés:

A tequila az az ital, amit sokan a szertartásokhoz kötnek, s éppen ezért olyan népszerű. Mert hogy az emberek szeretik a rituálékat, gondoljon csak bele a sokak számára evidens reggeli kávézásba, ami a legtöbbször korántsem a felébredést szolgálja, de maga a tevékenység-sorozat lényeges és ami fontos: megszokott. Valamilyen hasonló elv mentén jött létre a citrom-só vagy narancs-fahéj evés-szórás, ami keretet ad a kortyolásnak, ráadásul óriási rajongótábort vonz. Az igazsághoz szervesen hozzátartozik, hogy egykor az ilyen, külső beavatkozások, amik az ízre konkrétan pozitívan hatottak, azért voltak elengedhetetlenek, mert a nedűk minősége megkérdőjelezhető volt, ami nyilván az íz nehezen tolerálható voltában jelentkezett. Több száz éves történet ez, ám elképzelhető, hogy a citrom-só hagyománya innen eredeztethető.

A végeredmény szempontjából persze teljesen mellékes, hogy milyen eredettel rendelkezik ez a szokás, mert hogy már egy gyökerekkel bíró alap tevékenységről van szó, amit a legtöbben nehezen engednek el, lévén kifejezetten élvezik a mozdulatokat. Azokat a rituális mozzanatokat, melyek során a citrom és a só helyére kerül, így alkotva elegyet a pohárba töltött, minőségi silver vagy gold tequila cseppjeivel. A silver vonzza magához a citrom-só kombinációt, míg a gold a narancs-fahéj párost. A kínálatunkban olyan italok közül válogathat, melyek prémium minőséget képviselnek, s mindenféle rituálé nélkül pazar karakterjegyekkel rendelkeznek. A beszerzés nem jelenthet akadályt, lévén a készletünkben szereplő termékpaletta tagjai kiváló ár/érték aránnyal büszkélkednek, így áldozatok nélkül ruházhat be kedvenc nedűjére.

Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító
Loading...