Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Gyümölcsbor

Az Önnek legmegfelelőbb italok megtalálásához kérem használja az alábbi szűrőt!
Gyártó:
Ár:
Szín:
Jelleg:
Gyümölcs:
Nézet:
Rendezés:

A gyümölcsbor az a nedű, legyen szó bármelyik fajtáról, ami pillanatok alatt elvarázsolja a hölgyek szívét, s azért az esetek nagy hányadában az urakat sem hagyja hidegen karakteres ízvilága. Az eper és a málna variációk méltán örvendenek óriási népszerűségnek, de a felsorolást a végtelenségig vagy éppen a kreativitás tüzének kihunyásáig lehetne folytatni. Egy biztos. Ez az az ital, ami nem hiányozhat a családi, baráti eseményekről, a különleges alkalmakról, s a szürkének tűnő, újraszínezésre váró hétköznapokból. Egyetlen korty elegendő lehet ahhoz, hogy jobb fényben lássa a világot. És hogy minek köszönhető ez a rajongás és kedveltség? A gyümölcsös karakter olyan egyedi aromát hoz létre, ami nehezen felülmúlható. Olyan nedű születhet így, mely itatja magát.

Egy pohár nem elegendő belőle, s látszólag nem is hat annyira erőteljesen. Ám azért jó, ha tudja, hogy a látszat sokszor csal. Ez különösen érvényes az édesebb karakterű variációkra, melyek simogató ízjegyeikkel észrevétlenül bódítják el az embert. Ha ajándékba szeretne vinni egy palack jó minőségű italt, de fogalma nincsen a házigazda ízléséről, akkor egy üveg ribizli borral biztosan nagy meglepetést szerezhet. A meggybor szintén kedvelt verzió, különösen azok körében, akik kedvelik a fanyar ízeket. A gyümölcsbor minden egyes cseppje magában hordozza a nektár varázslatos aromáját, ami semmivel sem téveszthető össze, s ami éppen ezért utánozhatatlan. Ez az a nedű, ami jó, ha mindig teret és helyet kap a kamrájában, mert bármikor jól jöhet egy pohárnyi éden: kedvenc ízvilágára hangolva. Így az egyszerű, de olykor monotonitásba fulladó mindennapok is egyedivé tehetőek, a különleges alkalmak pedig elnyerhetik méltó jutalmukat.

Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító