Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Esküvő. Rendezvény

A Diszkontital.hu webáruház nem csak a mindennapok italszükségleteinek kielégítésre született, hanem különleges rendezvények, illetve esküvők italszükségletének biztosítását is vállalja. Legyen akár céges rendezvény, baráti összejövetel vagy egy esküvő, nálunk biztosan megtalálod kedvenc italaidat. Válogass bátran kínálatunkból és mi az általad kért napon házhozszállítjuk neked a megrendelt italokat. Rendezvények és esküvők kiszolgálása kapcsán a webáruház az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek, így az árak és a szállítási feltételek is megegyeznek a hagyományos rendeléseknél megszokottal. Arra is van mód, hogy az esetlegesen megmaradt italokat visszahozd nekünk, melynek egyedi feltételeiről érdeklődj nálunk.
 

Teljeskörű szolgáltatásra lenne szükséged?


További jó hír lehet számodra, hogy partneroldalunkkal az iDrinks.hu Italkereskedéssel együttműködve tovább bővítettük a rendezvények és esküvők teljeskörű kiszolgálását. Partnerünk egyedi kondíciót biztosít a hasonló egyedi alkalmakra történő megrendelések esetén. Vállaja, hogy megadott paraméterek szerint egyedi kalkulációt készít és igény szerint vállaja a megmaradt italok visszavásárlását.

Az iDrinks.hu italkereskedés komplett szolgáltatásának előnyei:

  • Teljeskörű italszükséglet becslés megadott adatok alapján (Szakértőkre bízhatod esküvőd rendezvényed italszükségletének megbecslését)
  • Kalkuláció pontosításához egyedi tanácsadás, e-mailen vagy telefonon
  • Díjmentes országos kiszállítás
  • Megmaradt italok visszavásárlása melyre szerződéses garanciát vállalnak

Amennyiben egyedi kalkulációt szeretnél kérni, akkor azt az alábbi gombra kattintva meg is teheted

 

Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító
Loading...