Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Külföldi bor

Az Önnek legmegfelelőbb italok megtalálásához kérem használja az alábbi szűrőt!
Gyártó:
Ár:
Szín:
Jelleg:
Szőlőfajta:
Gyümölcs:
Méret:
Nézet:
Rendezés:
Elérhetőségéről érdeklődjön!
16.990 Ft 16.040 Ft

A hazai vörösnek vagy fehérnek párja nincsen ez tény, de a külföldi borok világát is érdemes megismernie, hiszen így ismeretlen tájak karakterét ízlelheti meg, kitapasztalva mit jelent a távoli országok borkultúrája. Minden nemzetnek megvannak a maga hagyományai, azok a tradíciók, melyek évtizedek, de inkább évszázadok során kristályosodtak ki. Természetesen a bor előállításának módja nagyjából mindenhol egyezik, de a termőterületeket és szőlőfajtákat érintő különbségek kortyolhatóak, még akkor is, ha nem szakértő a témában. Ahogy a hazai italok között is hatalmas a kontraszt, úgy a külföldön palackozott nedűk is egészen más jegyeket testesítenek meg, mint ami a megszokott vagy az ismert. A kínálatunkban széles spektrumon mozgó termékpaletta várja, hogy felfedezze, s hogy minden cseppje a poharában érvényesülve mutathassa meg a kortyolásban megtestesülő különlegességet.

A külföldi borok magukkal hozzák a pohárba zárható újdonságot! A készletünkben eltérő évjáratú borok közül válogathat, akár több mint tizenöt éves nedűt is a poharába tölthet. Az élmény garantáltan varázslatos lesz. Már önmagában az a tény roppantul vonzó, hogy egyetlen korttyal közelebb kerülhet az adott nemzet ízléséhez, sőt. Még a borkultúrájukhoz is, arról nem is beszélve, hogy kiérezheti az egyes, távoli, mégis tudhatóan gyönyörű bortermő vidékek szépségét és csábító jelenlétét. A mesterek lelkiismeretessége is hozzájárul ahhoz a harmóniához, amit egy-egy palack határainkon túl készült nedű képvisel. A kínálatunkban szereplő, exkluzív borok azon túl, hogy bármikor megrendelhetőek, kedvező anyagi feltételek mellett lehetnek az öné. Tehát semmi sem állhat a bortúra útjába.

Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító