Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Az egyszerű összetevőkből álló, mégis világsikerű vodka

Egy kristálytiszta, letisztult szeszesital, ami minden alkalomhoz tökéletesen illik. Fiataloknak és időseknek világszerte méltán a közkedvelt nedűje, hiszen számtalan módon variálva, szinte bármely egyéb alkoholos vagy alkoholmentes itallal kombinálva fogyasztható, de önmagában is igen nagy népszerűségnek örvend. 

Ez az ital nem más, mint az ukránul „vizecskének” becézett folyadék, vagyis a vodka. Kevesen tudják, de definíció szerint, minden tiszta vodka mindössze két, kémiailag igen egyszerű alapanyagból tevődik össze, amiknek az aránya meghatározott, szigorú keretek között mozoghat csak.

Ez a két komponens egyike a köznyelvben egyszerűen csak „alkohol” elnevezéssel illetett etanol, amelyhez az előírt 37,5-40%-os oldat elérése érdekében vizet kevernek. „Ennyi csupán?” – kérdezhetnénk; és valóban, a vodka nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Érdemes hát Önnek is mindig tartania néhány palackkal a kamrájában, így egy-egy váratlan vendég vagy előre nem tervezett esemény alkalmával sem marad minőségi ital nélkül!

Fogyasztható önmagában, pár kocka jéggel, elegánsan csak szódával, de letisztultságának köszönhetően, bármilyen gyümölcslével vagy üdítővel párosítva is kiváló, így tehát a jelenlétében mindenki az ízlésének megfelelő nedűt élvezhet. Bátrabbak akár más alkoholos itallal és egyéb különlegességekkel is kombinálhatják, hiszen a vodka számtalan koktél szerves részét képezi, így például a vérvörös Bloody Mary, a jeges Swimming Pool, a sikkes Cosmopolitan vagy az ütős Fény is mind vodka alapú italkülönlegességek.

Tartalomhoz tartozó címkék: vodka vodka vásárlás
Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító
Loading...