Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.

A Panyolai pálinka ízében megjelenik a haza nektárja

A Panyolai pálinka minden kortya egy cseppnyi otthon. Az előállításhoz felhasznált gyümölcsök hazánk termőföldjeinek a szülöttei, a receptúrák pedig évszázados múltra tekintenek vissza. 

Nem csoda, hogy ez az egyik legkedveltebb pálinka márka. Benne van egy nagy adag magyar virtus és persze az adni akarás vágya is.

Mikor érdemes pálinkázni?

A kérdés nem jó. Sokkal könnyebb megfelelni arra a dilemmára, hogy mikor nem jó ötlet a pálinkával való koccintás? Merthogy ilyen variáció nincsen. Legalábbis az ital szerelmesei bizonyosan ezt válaszolnák. Mindenesetre az erőteljessége miatt a gyomrot rendbe teszi, így akár zsíros ételek fogyasztása előtt-után is jó szolgálatot tehet. Sőt, a házi pálinka az egyik legsokoldalúbb orvosság. Megfázásra? Pálinka. Köhögésre? Pálinka. Gyulladásra? Pálinka. Nemcsak belülről, kortyonként elfogyasztva, hanem öblögetve, sőt, borogatásnak felhasználva is. Nincs még egy olyan alkohol, ami ennyi különféle kívánalomnak megfelelne. Ráadásul a szokásaink hűen őrzik a vendéglátás egyes íratlan szabályait. Ezek közé tartozik a kínálás, vagyis a pálinkával koccintás. Egykor ennek a mozzanatnak azért is volt óriási szerepe, mert a gazdák maguk készítették a karakteres nedűiket.

A Panyolai pálinka ár/érték arányban is jól teljesít

Nemcsak az esetleges vendégek betoppanása miatt jó, ha tart néhány üveggel a kamrájában. A Panyolai pálinka bármilyen alkalmat kitüntethet a jelenlétével. A vonzereje abból fakad, hogy múlhatatlan értékeket testesít meg. Ezért fordulhat elő, hogy nagypapa és unoka, egy-egy pohár Panyolaival koccintva ugyanarra gondol: ez ám az igazi, hamisíthatatlan, hazai pálinka! Ami a világ kerekén párját ritkítja. A tradíciók generációkat ívelnek át és kötnek össze ilyen, ízjegyekkel is komponált módon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Panyolai Pálinka Panyolai Pálinka ár