Kétségtelen, hogy a családi manufaktúra mindegyik terméke ezt a fajta, nehezen megfogható, ugyanakkor hihetetlenül értékes megbízhatóságot kínálja, palackokba zárva.
Mi a titka a Panyolai elixír sikerének?
Az alapanyag minősége felelős mindezért? Esetleg a gyártásban alkalmazott innovatív eljárások? Vagy a régi receptúrák és velük együtt a hagyományok? Miért annyira népszerűek a manufaktúra pálinkái? Miben térnek el a konkurencia termékeitől és mitől olyan, ezer közül felismerhető módon egyediek?
A válasz valahol a fent felsorolt jellemvonások között található. Vagy inkább összegyúrva őket alkotható meg az a teljes kép, amiből egyértelművé válik az ital sikerének titka. Ami egyébként nem is titok.
A hozzáállással kezdődik minden. Azzal az elhivatottsággal, amivel a családi manufaktúra dolgozik. Támaszkodva a tradíciókra, az évtizedek óta őrzött receptekre, és természetesen a hasznos újításokra.
Ráadásul azt az ízvilágot idézik fel a cseppek, amit húsz, harminc, sőt, negyven évvel ezelőtt is ismertek és szerettek a pálinka kedvelői. Úgyhogy generációkat átívelő italkülönlegességekről van szó.
A Panyolai elixír minőségéhez a hazai termőföldek és termények is hozzájárulnak?
Természetesen! A kis hazánkban termő gyümölcsök nektárja utánozhatatlan. Nem meglepő, hogy a manufaktúra szárnyai alatt megszülető nedűkben ott pulzál ez a megismételhetetlen és eltéveszthetetlen őshonos íz.