Bár az évek során rengeteg szabályozás lépett életbe, ennek ellenére az előállítás technikája közel három évszázad óta változatlan. Az elkészítéséhez kizárólag gondosan kiválogatott szőlőfajták alkalmasak, amiket rézüstben kétszeresen lepárolnak, majd legalább két évig francia tölgyfahordóban érlelnek, hogy a végeredmény teljes mértékben megfeleljen az elvárásoknak.
Az eljárás végén az italkészítő mesterek a különböző konyakok összekeverésével érik el azt a hihetetlenül különleges ízvilágot, ami a mai napig is az alkoholkedvelők örömére szolgál. Amennyiben szemügyre veszi a lehengerlő kínálatot, akkor bizonyára azonnal észreveszi, hogy rendkívül sok változat vár kiválasztásra. Ennek az a magyarázata, hogy napjainkban a világhírű gyártók egyre egyedibb és finomabb konyakok készítésével kísérleteznek, aminek úgy tűnik, soha nem lesz vége.
A változatos kínálat lehetővé teszi, hogy minden vásárló azoknak az italoknak kerüljön birtokába, amik maximálisan kielégítik a prémium minőségű alkoholok utáni vágyukat. Ezeknek a fejedelmi nedűknek méltó helyük van a vendégasztalon, hiszen már számtalanszor bizonyságot tettek kiválóságukról. Bármelyik változat mellett is teszi le a voksát garantáltan kellemes hangulatot teremt abban a szobában, ahol elsőrendű konyak kerül a vendégek kezébe.