Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü
   

Nagy kiszerelésű ital

Az Önnek legmegfelelőbb italok megtalálásához kérem használja az alábbi szűrőt!
Ár:
Nézet:
Rendezés:

A nagy kiszerelésű italok azon túl, hogy kellő mennyiségben járulhatnak hozzá alkoholfogyasztásához, még a pénztárcáját is megóvják a komolyabb kiadásoktól. Természetesen szó sincsen arról, hogy azért érdemes másfél literes vodkában gondolkodnia, hogy azt pillanatok alatt elkortyolja. Ám egy családi eseményen, baráti összejövetelen vagy házibulin kifejezetten jó szolgálatot tehet egy nagyobb méretű ital. Rumból, whiskyből vagy éppen pezsgőből biztos, hogy soha nincsen elég. Különösen akkor, amikor szükség lenne rájuk. Nemcsak a sör, a bor és a pálinka fogyhat tetemes mennyiségben, ha egy jól sikerült este van a háta mögött. Az is lehetséges, hogy kedvenc italából szívesen bespájzolna, és olykor-olykor egy korty erejéig megkóstolná, hogy minden rendben. Akár így is eljárhat, a kínálatunkban szereplő italokat könnyedén, gyorsan a küszöbére varázsolhatja.

Önmagában az nyertes jellemvonás, hogy a házhoz szállításnak köszönhetően néhány nap leforgását követően otthonában üdvözölheti csomagját. De ha ez nem lenne elég (nincsen cipekedés, pakolás és kockázatos szállítás), akkor érdemes közelebbről is megnéznie a számokat. Na, nemcsak az űrtartalmat, hanem az árakat. A nagyobb kiszerelés természetesen kedvezőbb feltételeket jelent már, ami a pénztárcája kinyitását illeti. Többet kevesebbért? Pontosan ez történik akkor, ha a készletünkből vásárol. A nagy kiszerelésű italok nemcsak az ünnepek sztárjai! Ha barátaival körbe ülnek egy asztalt, akkor egy másfél literes rum vagy vodka igazi különlegességgé avanzsálhat a társaságban. De nemcsak az extra alkalmak fényét emelheti egy-egy jól megmért palack. Kedvenc italából például sohasem elég, így akár abból is betárazhat, de ajándéknak is szánhatja ezt a nem mindennapi megoldást.

Esküvő
Készlet szűrő
Termék összehasonlító